längesen

vintern är inte min starka sida, lite lättare blir det tack vare kosttillskott men jag känner mig orkeslös och lättstött. men jag kutar på med skygglapparna uppfällda och snart kommer ljusa dagar och en lättare vardag :-)

igår körde vi igång med sockerfritt igen, mår hellre än bra just nu men jag tänktr försöka blogga lite om hur det går. för mig är sockret en dålig ovana som gör ungefär samma sak mot min kropp som nikotin gjorde. det är ett behov, ett beroende, vilket kanske inte är den roligaste upptäckten att göra. jag vill inte vara beroende! igår när vi inte gjorde något "kvällsmys" så kände jag hur irritationen blev större och större för var timme, stefan fick knappt ta i mig. inatt när jag vaknade och gjorde mat till lillhjärtat så kände jag huvudvärken och suget i magen, men tack och lov lyckades jag somna om. dagen idag hittills har bestått i huvudvärk, lättretlig, hjärtklappning, iskalla händer och skakningar. FÖR ATT JAG INTE ÄTIT NÅGOT SOCKER, kan ni förstå?

Till frukost blev det ingen optimal kost, har dåligt med mat hemma. så det blev julknäcke, ägg och kaffe. (och ipren plus vitaminer)

i ett senare inlägg ska jag förtydliga min matfilosofi, men nu vill bubblan ha en ny blöja och lite lunch :-)

RSS 2.0